ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

14804776_982665441859039_267496370_nΣτο πλαίσιο του Διεθνούς μήνα για τον καρκίνο του μαστού, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη υλοποίησε διήμερο πρόγραμμα στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2016,που αφορούσε τον προληπτικό έλεγχο μαστού .
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με την Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ – Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση Στήριξη και τελεί υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ ‘’Νικηφόρος Βρεττάκος’’.
Η προσέλευση ξεπέρασε τον προγραμματισμό και πάνω από 300 γυναίκες εξετάσθηκαν και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την αξία της πρόληψης στην υγεία.
Σημειώνεται ότι στον Δήμο Ευρώτα μέσω των προγραμμάτων που υλοποιεί κερδίζει έδαφος η πρόληψη στον τομέα της υγείας και περισσότεροι πολίτες αλλάζουν στάση συμπεριφοράς στην προληπτική Ιατρική.
Το σύνολο των Ιατρών του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, σ’ αυτό το διήμερο, εκτός των προληπτικών εξετάσεων, προσπάθησε να διαμορφώσει στις συμμετέχουσες γυναίκες περιβάλλον εμπιστοσύνης, υπερβαίνοντας τον φόβο.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης και η συντονίστρια του προγράμματος, ιατρός και δημοτική σύμβουλος κα. Γεωργία Αθανασοπούλου, ευχαρίστησαν τους γιατρούς και όλο το προσωπικό της Εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ και του Κ.Υ Βλαχιώτη για την συμμετοχή στην επιτυχία του προγράμματος, καθώς και όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν.
Τόνισαν δε, ότι κάθε προσπάθεια του Δήμου Ευρώτα, που βελτιώνει τις συνθήκες υγείας των πολιτών θα συνεχισθεί, ιδιαίτερα στην κρίσιμη κοινωνικο-οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Τα προγράμματα θα συνεχισθούν σε συνεργασία με το Κ.Υ Βλαχιώτη και όλες τις δομές υγείας και το επιστημονικό δυναμικό των γιατρών που αποδεδειγμένα προσφέρει, όταν καλείται να υλοποιήσει προγράμματα και δράσεις για την υγεία των πολιτών του Δήμου Ευρώτα.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Leave A Reply