Αλβανοί οι καλλιεργητές 1.254 χασισόδεντρων στη Μάνη. Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τα στοιχεία τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τα στοιχεία των τριών καλλιεργητών των φυτειών κάνναβης με συνολικά 1.254 ελαιόδεντρα, που είχαν εντοπιστεί στις 18/8/2017 στις περιοχές Πλατάνος ​​και Σκαμνάκι Αν. Μάνης, ταυτοποιήθηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρωτά. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη χασιόφυτα (στο Πλατάνο) καλλιεργήθηκαν 200 σπέρματα κάνναβης και στο δεύτερο (στο Σκαμνάκι) 309 σπέρματα κάνναβης.

Ειδικότερα, για την κηπευτική καλλιέργεια 200 κηπευτικών, στον πλατάνο, ως καλλιεργητές φέρονται δύο Αλβανοί ηλικίας 32 και 35 ετών, ενώ η φυτεία 309 σπορ, στο Σκαμνάκι, «ανήκε» σε ένα 49χρονο Αλβανό. Υπενθυμίζεται ότι για την χασισφθοσύνη του Πλατανού, τα στοιχεία της άλλης 43χρονου Αλβανού είχαν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος όλων των παραπάνω ατόμων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβίαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οι οποίες υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευτρα.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.