19 συλλήψεις σε «επιδρομή» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία. Χειροπέδες σε 93 άτομα στην Πελοπόννησο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την Τετάρτη 27/9 έως και την Παρασκευή 29/9, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.  Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.034 άτομα, εκ των οποίων 721  ήταν Έλληνες και 313 αλλοδαποί, καθώς και σε 777 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 136 άτομα, από τα οποία 79 ήταν ημεδαποί και 57 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 93 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν: Δύο Έλληνες, για καταδικαστικά έγγραφα, ένας Έλληνας, για κλοπή τροχοφόρου, τρείς Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, πέντε Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν:
– Μηχάνημα έργων και χαρτονόμισμα αμφιβόλου γνησιότητας στην Αργολίδα
– ναρκωτικό δισκίο, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητό τηλέφωνο στην Κορινθία και
– ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 67,9 γραμμαρίων και φυτό κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.