Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Μονεμβασιά και ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της πόλης της Μονεμβασιάς, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, για τη διευκόλυνση πραγματοποίησης αθλητικής εκδήλωσης και την πρόληψη τυχόν ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας αποφάσισε: Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης ως και της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος, στο κέντρο της πόλης της Μονεμβάσιας και συγκεκριμένα επί της Ε.Ο. Τάραψας – Μονεμβασιας από την 67, 000 χ/θ έως 67,100 χ/θ αυτής (πλατεία). Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα οχήματα της Αστυνομίας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Κατά την ανωτέρω προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, η διεξαγωγή αυτής, θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους δημοτικούς οδούς της πόλης της Μονεμβάσιας, κατά περίπτωση.

Ρυθμίσεις και 
στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου
Εξάλλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, την Τρίτη 10/10, θα τεθεί σε ισχύ προσωρινή  ρύθμιση της κυκλοφορίας στο 2ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.