Παραίτηση Γρυπιώτη: «Εγώ αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, αυτό έκανα…» Η επιστολή προς το ΔΣ Ευρώτα και το συναισθηματικά φορτισμένο σχόλιο στο Facebook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αποφασισμένος να μην άρει την απόφασή του για αποχώρηση από το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ευρώτα εμφανίζεται ο Γιάννης Γρυπιώτης, παρά τις πιέσεις που δέχεται από συνεργάτες τους για να παραμείνει στη θέση του. (Για τις ραγδαίες εξελίξεις σάς ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ο “Λακωνικός Τύπος”, ήδη από το βράδυ της Τετάρτης 29/11 [θέμα])

Με νεότερη ανάρτησή του στο Facebook, το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Γρυπιώτης προέβη σε ένα σχόλιο για τα σχεδόν εφτά χρόνια θητείας του στο Δ. Ευρώτα, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι εμφανής, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εγώ αυτό Μπόρεσα… αυτό Κατάφερα… Αυτό έκανα».

Αναλυτικά, έγραψε:

«Αγαπητοί μου φίλοι , Θέλω να σας κάνω γνωστό ότι καθαρά για λόγους επαγγελματικούς κατέθεσα την παραίτηση μου… ξέρω ότι κάποιοι… πικρόχολα σχολιάζουν δεν πειράζει έμαθα τόσα χρόνια να υπολογίζω την κάθε παράγραφο από τον καθένα είτε προσφέρει πίκρα είτε χαρά … δεν ξεχνώ οτι δέκα χρόνια αφιέρωσα εδώ… και αυτό γιατί Αγάπησα όλους σας… Οπότε δεν μπορείτε να με κάνετε να σας μισήσω…. Εγώ αυτό Μπόρεσα… αυτό Κατάφερα… Αυτό έκανα !!! Όλα θα πάνε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα παλιά και να πάρω μόνο αυτά…. που με δίδαξαν τα λάθη μου για να μην ξανασυμβούν στην νέα μου Ζωή!!! Με Εκτίμηση σε όλους σας και όλες σας Ευχαριστώ που σε αυτό το ταξίδι ήμασταν παρέα!!!»

Η επιστολή παραίτησης
Η επιστολή παραίτησης του κ. Γρυπιώτη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβoυλίου Δήμου Ευρώτα κ. Σωτήρη Μένεγα έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρόν σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών, παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίηση του.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας , για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο.

Μετά τιμής
Γιάννης Γρυπιώτης
Διευθυντής Αναισθησιολογος
ΓΝ-ΚΥ Μολάων
Μολάοι 28/11/2017»

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.