Νέα συμβολαιακή Πειραιώς στην ελιά με την Πολυμενάκος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας με την επιχείρηση «Πολυμενάκος Δημήτριος» με στόχο την ενίσχυση του κλάδου της ελαιοκαλλιέργειας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Η επιχείρηση «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» με έδρα το Λάγιο Λακωνίας, δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής-επεξεργασίας-εμπορίας και τυποποίησης ελαιολάδου από το έτος 1999. Έχοντας αναγνωρίσει την απήχηση του ελληνικού ελαιολάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, η επιχείρηση επεξεργάζεται τον ελαιόκαρπο με όλη την απαιτούμενη φροντίδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ειδικών προδιαγραφών, με απώτερο στόχο την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας με κύριο εξαγωγικό προσανατολισμό. Επιπλέον, η επιχείρηση που επενδύει σε νέες τεχνολογίες ευφυούς γεωργίας έχει εγκαταστήσει σε ιδιόκτητο κτίριο μετεωρολογικό σταθμό, για την παρακολούθηση της μικροκλίμακας και την σωστή προγραμματισμό της ποσότητας νερού που θα χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια της καλλιέργειας, σε κατάλληλο χρόνο.

Η παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης είναι μορφοποιημένη, ξεκινά από την καλλιέργεια των ελαιόδεντρων και φθάνει στον καταναλωτή με τυποποιημένο προϊόν.

Οι τρεις βασικές κατηγορίες προϊόντων της είναι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με χαρακτηριστικό άρωμα και χρώμα, το οποίο προέρχεται και από την καλλιέργεια ιδιόκτητων εκτάσεων της επιχείρησης, το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το προϊόν ειδικών βιολογικών καλλιεργειών και το εξωπραγματικό ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, το οποίο είναι αποτέλεσμα καλλιέργειας υπό την εποπτεία γεωπονών. Κύριες μάρκες της επιχείρησης είναι το «300» το «Fillo» το «Maxouli», και το «ProAgro». Το έτος 2015, η επιχείρηση διακρίθηκε με το βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «MAXOULI» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi που εδρεύει στη Βρυξέλλες, ενώ επίσης το έτος 2016 απέσπασε χαλκιά διάκριση στο Διεθνές Olive Oil Competition στο Λονδίνο για το «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώτης συλλογής 300».

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα υπό άκρως ανταγωνιστικούς όρους όταν το χρειαστεί αλλά και εγγυάται την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην επιχείρηση.

Η νέα αυτή συμφωνία της Συνεργατικής Γεωργίας, αφορά μια ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για τη στήριξη των αγροτικών επιχειρήσεων και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στην πρωτογενή οικονομία.

Πηγή: agronews.gr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.