Δύο θέσεις εργασίας στην ΠΕ Λακωνίας.Οι ζητούμενες ειδικότητες και οι προθεσμίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο  ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Συγκεκριμένα, προσφέρονται μια θέση εργασίας οχτάμηνης διάρκειας με ειδικότητα ΠΕ Κτηνιάτρων και μία θέση ΔΕ Οδηγών, επίσης οχτάμηνης διάρκειας.

Γενικά προσόντα πρόσληψης
1. Ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΠΕ, ή ΔΕ ), οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, 2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διοικητήριο, 2ο χλμ. Σπάρτης – Γυθείου, Σπάρτη, Τ.Κ. 23100, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κας Ελένης Αραχωβίτη (τηλ. επικοινωνίας: 2731363188).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 8 Ιανουαρίου 2018.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στο Διοικητήριο Λακωνίας (2ο χλμ. Σπάρτης – Γυθείου), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.