Δύο Βούλγαροι είχαν «ρημάξει» τη μισή Λακωνία με 15 κλοπές! Οι περιοχές που δρούσαν για δύο χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 15 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23 και 25 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο  πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω μαζί με άγνωστους συνεργούς τους και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από τις 12/5/2016 έως και τις 18/1/2018, στη Σπάρτη και σε Μολάους, Νεάπολη, Σκάλα, Αγ. Γεώργιο Σκάλας και Πλύτρα, διέπραξαν συνολικά: Επτά περιπτώσεις κλοπών και δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπής, σε καταστήματα, πέντε περιπτώσεις κλοπής οχημάτων και μία περίπτωση κλοπής σε οικία.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 1.700  ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ το σύνολο των παραπάνω αφαιρεθέντων οχημάτων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.