Χαρίτσης και Κονιόρδου σήμερα στη Σπάρτη Επισκέπτονται «Ξενία», «Χυμοφίξ» και επιχειρηματικές μονάδες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στο πλαίσιο των εργασιών του  Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου, που πραγματοποιείται στις 26-27/2 στην Τρίπολη (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο), τη Σπάρτη θα επισκεφθούν σήμερα Τρίτη 27/2 ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης και η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης θα επισκεφθεί το ελαιοτριβείο “Sparta Gourmet” της οικογένειας Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και το “Mistra Grand Palace  Resort and Spa” στο Παλαιολόγιο Μυστρά (10:15΄ πμ). Στη συνέχεια, ο αν. υπουργός θα βρεθεί  στις 11:00 στο χώρο του «Ξενία» Σπάρτης, το οποίο είναι ενταγμένο σε πρόγραμμα για αναβάθμιση και αναδιαρρύθμιση του κτιρίου ώστε να λειτουργήσει ως χώρος πολιτιστικών και τουριστικών δραστηριοτήτων.

Μετά από την επίσκεψη στο «Ξενία», ο κ. Χαρίτσης θα μεταβεί στο χώρο του  «Χυμοφίξ», όπου θα βρίσκεται η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Εκεί οι δυο υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις σχετικά με το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης. «Όπως είναι γνωστό, οι μέχρι τώρα συντονισμένες προσπάθειες όλων των τοπικών φορέων με την Κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία ενισχύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά  την προσπάθεια ώστε να υλοποιηθεί ένα πάγιο και καθολικό αίτημα των Λακώνων πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας.

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.