Και ο Δήμος Ευρώτα παρών στην «Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων» .Δ. Βέρδος: «Ένα ευχάριστο “ταξίδι” στη λακωνική γη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Στην «11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου στο Μετρό του Συντάγματος, συμμετέχει ο Δήμος Ευρώτα υποστηρίζοντας τους σκοπούς της  διοργάνωσης για την προβολή της Λακωνίας σε όλα τα επίπεδα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη και ώρα 7:30΄ μμ.

Η καθιερωμένη πλέον έκθεση, η οποία προσελκύει ευρύ κοινό ετησίως, επιχειρεί όχι μόνο να γνωρίσει στους επισκέπτες τα προϊόντα της λακωνικής γης και να αναδείξει τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα αλλά να τους μυήσει στην ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου. Πέραν αυτών η έκθεση στοχεύει στην αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος για τον νομό και στην προσέλκυση επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, αναφέρει τα εξής: «Η παρουσία του Δήμου Ευρώτα, τον οποίο εκπροσωπώ με τη συμμετοχή πολλών παραγωγών εκφράζει μία διαρκή προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μας. Ο Ευρώτας χάρη στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του και το μεσογειακό κλίμα έχει τεράστια παραγωγή γεωργικών προϊόντων, κυρίως εσπεριδοειδών, ελιάς, ελαιολάδου, οπωροκηπευτικών και βοτάνων. Η αξία αυτών στη μεσογειακή διατροφή, αλλά και οι ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία του ανθρώπου αναγνωρίζονται διεθνώς. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν ένα ευχάριστο “ταξίδι” στη λακωνική γη».  

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος και θα έχει ανοιχτές τις πύλες της από το πρωί της Πέμπτης 1 Μαρτίου έως το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Δείτε άλλο θέμα για την Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων και τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν εδώ

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.