18 συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία .Χειροπέδες σε 71 άτομα σε όλη την Πελοπόννησο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 27/2 έως και τις 28/2, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 930 άτομα, εκ των οποίων 703 ήταν ημεδαποί και 227 αλλοδαποί, καθώς και σε 604 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 121 άτομα, από τα οποία 69 ήταν ημεδαποί και 52 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 71 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός για ναρκωτικά, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για καταδικαστικά έγγραφα, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία ημεδαπή για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και δώδεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 257 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και τρεις παραβάσεις για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 9,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και 12 ναρκωτικά δισκία στην Κορινθία και σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης στη Λακωνία και μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.