22 συλλήψεις σε «σαφάρι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία. Χειροπέδες σε συνολικά 81 άτομα στην Πελοπόννησο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 17/4 έως και τις 19/4/2018, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 1.051 άτομα, εκ των οποίων 803 ήταν ημεδαποί και 248 αλλοδαποί, καθώς και σε 742 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 156 άτομα, από τα οποία 89 ήταν ημεδαποί και 67 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 81  άτομα.

Ειδικότερα στη Λακωνία συνελήφθησαν 22 άτομα για τα εξής αδικήματα: Τρεις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, τέσσερις ημεδαποί  για παραβάσεις Υγειονομικών Διατάξεων, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα αλλοδαποί στη Λακωνία οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 345 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: 23 βεγγαλικά ναυτιλίας και κυνηγετικό όπλο στην Αργολίδα, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6,37 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και πλήθος προϊόντων απομίμησης (είδη υπόδησης και ένδυσης) στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.