«Αιχμαλώτισε» την ομορφιά της Μάνης η έκθεση φωτογραφίας των «Ομοίων» (ΦΩΤΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η έκθεση φωτογραφίας «Η Μάνη μέσα από το φακό των Νικολάου Ανεμοδουρά και Ιωάννη Αμπατζόγλου» πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο των «Ομοίων της Μάνης», στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Καλοκαίρι στη Μάνη» του Δήμου Αν. Μάνης.

Το Ινστιτούτο των «Ομοίων της Μάνης» έχει ως κύριο σκοπό τη προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης και ως εκ τούτου προχώρησε στη διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης. Η «αυλαία» της έκθεσης άνοιξε στις 3 Αυγούστου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους στο Κότρωνα. Ο χώρος αυτός είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για τέτοιου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις και έχει καθιερωθεί ως χώρος πολιτισμού του Κότρωνα. «Η Μάνη μέσα από το Φακό» προσέλκυσε πολλούς από το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία να τονιστούν διάφορα μέρη και σημεία της όμορφης Μάνης.

Ο φακός των Νικολάου Ανεμοδουρά και Ιωάννη Αμπατζόγλου «ταξίδεψε»  το κοινό στη Μάνη, «αιχμαλωτίζοντας» την καθηλωτική ομορφιά της…

Επιπλέον, στα πλαίσια της έκθεσης φωτογραφίας οι «Όμοιοι της Μάνης» θα παρουσιάσουν την ποιήτρια Λένα Καλλέργη, το Σάββατο 11 Αυγούστου σε μια διαφορετική βραδιά ποίησης, δίπλα στη θάλασσα. Για την ποιήτρια και το έργο της θα μιλήσει η συγγραφέας και μουσικός Τζίνα Καρδιόλακα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Τζανετάκου

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Έκθεση εικόνων

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.