ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Ευρώτα υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα. 

Η μαθητιώσα νεολαία σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και δημιουργία, διότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.
Εύχομαι επίσης σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, καλή δύναμη και την ικανοποίηση της χαράς από την πρόοδο των παιδιών τους στο σχολικό στίβο.
Ο Δήμος Ευρώτα κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ήδη, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών της πράξης “Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων Δήμου Ευρώτα”, συνολικού προϋπολογισμού 71.500€, η οποία αποτελούσε και πρότασή μας.
Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτή Λακωνίας κ. Αραχωβίτη Σταύρο για την συμβολή του στη θετική εξέλιξη του αιτήματος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα για τη λειτουργία όλων των τμημάτων προσανατολισμού στα ΓΕΛ Ευρώτα για το σχολικό έτος 2018-2019.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ο Δήμαρχος Ευρώτα

Δήμος Βέρδος

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.