“Νέο Ξεκίνημα ” Οι θέσεις για την υγεία.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Οι θέσεις μας για την υγεία:

Για εμάς είναι αυτονόητη η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους πολίτες. Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση των κτηριακών και λοιπών υποδομών, του απαραίτητου εξοπλισμού, ταυτόχρονα με προσλήψεις ώστε να καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις στα κέντρα υγείας Βλαχιώτη και Γυθείου.
Ο Δήμος Ευρώτα πρέπει και μπορεί να είναι προστάτης και σύμμαχος στη διεκδίκηση του αγαθού της πρόληψης και της περίθαλψης για όλους/ες.

1) οργάνωση δικτύου υγείας και κοινωνικής προστασίας , με σκοπό την ενημέρωση, την πρόληψη και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στα πρωτοβάθμια ιατρεία

2) Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων και προμήθεια απαραίτητητου ιατρικού εξοπλισμού για όλα τα ιδιόκτητα κτίρια που στεγάζονται τα πρωτοβάθμια ιατρεία.

3) δέσμευση για δράσεις που αφορούν όλες τίς ηλικίες και την οικογένεια με προγράμματα προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής , εθελοντική αιμοδοσία και οικογενειακό προγραμματισμό.

4) δέσμευση για τη λειτουργία του συνηγόρου συμβούλου για θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Θα επιμελείται αναφορές και προβλήματα πολιτών που έχει να κάνει με τά δικαιωμστσ τους για την υγεία και την κοινωνικη πρόνοια.

5) Συνεργειες Δήμου και ιδιωτών ιατρών για την δημιουργία της κάρτας υγείας δημότη με έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

6) Επεκταση καλυψης δαπανών σε φαρμακευτικό υλικό στα πλαίσια της υποστήριξης κοινωνικά αδυνάτων.

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού ‘’Νέο Ξεκίνημα’’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.