Ευχαριστήριο του Νεοκλή Κρητικού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

H ΝΔ με αρχηγό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πέτυχε μια σπουδαία και καθαρή νίκη. Αντίστοιχο είναι και το αποτέλεσμα στο νομό μας τη Λακωνία.
Είναι αυτονόητο πως από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα για την πατρίδα και τον τόπο μας. Η Χώρα μας πρέπει να οδηγηθεί με ασφάλεια στο μέλλον και η ΝΔ απερίσπαστη πια, καλείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα της για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.
Μετά και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων στο Νομό μας, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπατριώτες μου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία πλαισίωσαν και αγκάλιασαν την προσπάθειά μου, με απώτερο σκοπό να οδηγήσουμε τη Λακωνία εκεί που της αξίζει.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ειδικά συγχαρητήρια στη ΝΔ και στον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η επόμενη μέρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και κυρίως ενότητα. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου καθημερινά, να τους στηρίζω και να συζητώ μαζί τους, όπως έκανα μέχρι σήμερα. Έχω πλήρη αντίληψη της ευθύνης που μου ανέθεσαν οι Λάκωνες και έχω χρέος να κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε να ανταποκριθώ στην εντολή τους.
Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε τη χώρα και τη Λακωνία μας εκεί που τους αξίζει.
Με εκτίμηση
Νεοκλής Δ. Κρητικός
Dr Ιατρός Χειρουργός – Διευθυντής ΕΣΥ Βουλευτής Ν. Λακωνίας
#μας_ενώνει_το_αύριο
Νεοκλης Κρητικος Κρητικος Νεοκλης Φίλοι Νεοκλή Κρητικού

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.