Στον Σκουρλέτη το θέμα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Λάγιο Κροκεών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1-17ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΛΑΓΙΟ ΚΡΟΚΕΩΝ.

Χτες  Τετάρτη 24 Φλεβάρη  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Σταύρου Αραχωβίτη, ο οποίος συνοδευόταν από αντιπροσωπεία κατοίκων και εκπροσώπων της περιοχής του Λαγίου Κροκεών,  με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο  Σκουρλέτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης κατανόησης για το Κτηματολογικό πρόβλημα που χρονίζει στην περιοχή του Λαγίου και το σύνθετο ιδιοκτησιακό καθεστώς που επικρατεί εκεί μετά την απελευθέρωση της περιοχής από την Τουρκοκρατία. Κατόπιν, προτάθηκαν οι πιθανές λύσεις που μπορούν να μελετηθούν από το Υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μόνιμη και οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχει γίνει κατορθωτό να επιλυθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά την παραπάνω θετική πολιτική ανταπόκριση του υπουργού για αντιμετώπιση του ζητήματος, θα γίνει η απαραίτητη τεχνική επεξεργασία της λύσης, ώστε στο επόμενο διάστημα να ληφθεί  η τελική πολιτική απόφαση.

Report24

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Leave A Reply