Close Menu
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • “Έφυγε” ένας καλός άνθρωπος
  • Απεβίωσε ο Μίμης Γεωργούλης
  • 40ήμερο μνημόσυνο του Ντίνου Χριστοφιλάκη στις Κροκεές
  • 🏪 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ!
  • Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μαέστρος και συνθέτης Μάριος Τζινιόλης
  • ΛΑΓΙΟ-ΒΑΛΤΑΚΙ: Μετά από δεκαετίες ολοκληρώθηκε ένα έργο ζωτικής σημασίας – Λύθηκε το πρόβλημα της υδροδότησης
  • ΛΑΓΙΟ: Μετά από δεκαετίες, λύθηκε ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας – Ολοκληρώθηκε η υδροδότηση της Κοινότητας
  • Ετήσιο μνημόσυνο του Μίμη Αγγελάκου – Ένας καφές στη μνήμη ενός καλού φίλου
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου
KROKEES.GR
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
KROKEES.GR
You are at:Home»Τοπικά Νέα»Επίσκεψη της Διοίκησης ΠΥ Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα.

Επίσκεψη της Διοίκησης ΠΥ Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα.

0
By admin on 22 Απριλίου, 2020 Τοπικά Νέα

Ο Διοικητής των πυροσβεστών υπηρεσιών Λακωνίας Πυραρχος κύριος Γεώργιος Αλικακος, με την ευκαιρία τακτοποίησης θεμάτων σχετικά με την ίδρυση εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων στην Λακωνία, επισκέφτηκε τον Δήμο Ευρώτα.

Ο κύριος Διοικητής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π. Υ. Γυθείου, Αντιπυραρχο κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βερδο αρχικά στην τοπική κοινότητα Κροκεών όπου τους υποδέχθηκε ο τοπικός πρόεδρος κύριος Αλέξανδρος Σταματάκος. Στις Κροκεές, τόπο σχεδιασμού ίδρυσης εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, επισκέφτηκαν το κτίριο στο οποίο σχεδιάζεται η εγκατάσταση του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, συζητήθηκαν οι ανάγκες που θα καλύψει η νέα υπηρεσία και δόθηκαν από τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Λακωνίας οι κατευθύνσεις για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου.
Δεύτερος σταθμός της περιοδείας ήταν ο εθελοντικός πυροσβεστικός σταθμός Μυρτιάς όπου εκεί υποδέχθηκε τους επισκέπτες ο Διοικητής του σταθμού Πυρονόμος κύριος Δαμιλακος Τζανέτος μαζί με εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία στον σταθμό.
Ο Πυραρχος κύριος Αλικακος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον σχεδιασμό και την διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Δήμο Ευρώτα. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι στον Δήμο Ευρώτα είναι απαραίτητη η ίδρυση επαγγελματικής πυροσβεστικής υπηρεσίας λόγω των πολυάριθμων συμβάντων και του στρατηγικού σημείου του Δήμου στον χάρτη της Λακωνίας αλλά προς το παρόν, ο Δήμαρχος Δήμος Βερδος και ο Διοικητής ΠΥ Γυθείου κ. Κ. Γραφάκος έχουν αξιοποιήσει στο ακέραιο την δύναμη των εθελοντών πυροσβεστών και έχουν καλύψει αξιοπρεπώς τις έως τώρα ανάγκες πυροπροστασίας της περιοχής.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
admin

Related Posts

🏪 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ!

ΛΑΓΙΟ-ΒΑΛΤΑΚΙ: Μετά από δεκαετίες ολοκληρώθηκε ένα έργο ζωτικής σημασίας – Λύθηκε το πρόβλημα της υδροδότησης

ΛΑΓΙΟ: Μετά από δεκαετίες, λύθηκε ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας – Ολοκληρώθηκε η υδροδότηση της Κοινότητας

Comments are closed.

Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Facebook
Facebook
πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Πρόσφατα άρθρα
  • “Έφυγε” ένας καλός άνθρωπος
  • Απεβίωσε ο Μίμης Γεωργούλης
  • 40ήμερο μνημόσυνο του Ντίνου Χριστοφιλάκη στις Κροκεές
  • 🏪 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ!
  • Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μαέστρος και συνθέτης Μάριος Τζινιόλης
Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Kατηγορίες

© Copyright 2020 krokees.gr – All Rights Reserved

© Copyright 2020 krokees.gr - All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.