Ένα μεγάλο έργο στο Δ. Ευρώτα, που αφορά τα παιδιά, και είναι η πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ολοκληρώθηκε.
Έξι παιδικές χαρές (Κροκεών, Γράμμουσας, Αγ. Γεωργίου, Βασιλακίου, Βρονταμά, Σκάλας – Αϊ Λιά), συνολικού προϋπολογισμού 199.968,60 ευρώ, μετά τον σχεδιασμό και την τεκμηριωμένη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, εντάχθηκαν στο «Πράσινο Ταμείο» με 100% χρηματοδότηση.
Όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος «για να μην ξεχνιόμαστε, χρειάστηκαν δύο περίπου χρόνια και πολιτική βούληση από την δημοτική αρχή και την κυβέρνηση, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, που θα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι».
Υπενθυμίζεται ότι έχουν πιστοποιηθεί -σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές- άλλες 12 παιδικές χαρές στο Δ. Ευρώτα και το έργο αυτό θα συνεχισθεί.
«Οι παιδικές χαρές είναι περιουσία των παιδιών και πρέπει να διαφυλαχθούν από όλους!» υπογραμμίζει ο κ. Παναγιωτακάκος.