Στο Πνευματικό Κέντρο των Κροκεών θα λειτουργήσει το Κτηματολόγιο για τις περιοχές που δεν εντάχθηκαν στην πρώτη φάση.
Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα μετά από εισήγηση του Τοπικού συμβούλιου αποφάσισε την παραχώρηση του ισογείου του Πνευματικού Κέντρου Κροκεών για την λειτουργία του Κτηματολογίου.
Την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαρρύθμισης του χώρου σε γραφεία για την λειτουργικότητα της αίθουσας σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.
Τα έξοδα θα βαρύνουν την εταιρεία και μετά την λήξη των εργασιών θα αποδοθεί ο χώρος στην Τ.Κ Κροκεών όπως παρελήφθη.
Η πιθανή διάρκεια θα είναι έξι μήνες με την δυνατότητα παράτασης.
Οι εκδηλώσεις και οι ανάγκες των συλλόγων θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Κροκεών σε συνεργασία με την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του σχολείου.
Η εγγραφή στο Κτηματολόγιο είναι πλέον υποχρεωτική και για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται θα γίνει ενημέρωση και θα αναρτηθούν στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Κτηματομεσιτικό γραφείο των Κροκεών θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Ευρώτα και άλλων περιοχών του Νομού Λακωνίας.
Trending
Σάββατο, 7 Μαρτίου - Απεβίωσε η Πιπίτσα Harduvel
- ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2026 ΔΑΦΝΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
- Καρναβάλι Κροκεών 2026.
- Το Καρναβάλι Κροκεών: Η γιορτή που χτίζεται από τους ανθρώπους της
- “Boston Fish market” το μεγαλύτερο ψαράδικο στην Αμερική είναι απο Κροκεάτες
- Όταν οι τηλεφωνικές απάτες περνούν σε νέο, πιο επικίνδυνο στάδιο
- Απεβίωσε ο Παναγιώτης Τσιρώνης.
- Απεβίωσε ο Τάσος Θεοδοσάκος.
