Απεβίωσε ο Νίκος Σαμπατάκος σε ηλικία 74 ετών.
Ο Νίκος υπήρξε μια ξεχωριστή μορφή για τον τόπο του, ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την προσφορά, τη συνέπεια και την αγάπη για την τοπική κοινωνία.
Διατέλεσε πρόεδρος στο Λάγιο για τρεις συνεχόμενες τετραετίες, υπηρετώντας με αφοσίωση και υπευθυνότητα τα κοινά. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε με ζήλο για την πρόοδο και την ενότητα του χωριού, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των συγχωριανών του.
Ήταν ένας άνθρωπος απλός, προσιτός και αγαπητός σε όλους, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να σταθεί δίπλα σε όποιον τον χρειαζόταν. Η παρουσία του στα κοινά δεν ήταν τυπική, αλλά ουσιαστική, αφήνοντας πίσω του ένα αποτύπωμα προσφοράς και ήθους.
Αν και δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, η αγάπη του για τους ανθρώπους και τον τόπο του ήταν βαθιά και ειλικρινής. Στήριγμα στη ζωή του υπήρξαν τα δύο του αδέρφια, με τα οποία διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς.
Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το έργο και την προσφορά του, ως παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης και συμμετοχής στα κοινά.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 12:00, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Λάγιο.
Καλό του ταξίδι.
Το krokees.gr εκφράζει τα συλληπητήρια στους οικ
