Close Menu
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ ΑΣΤΡΑ
  • Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τις τηλεφωνικές απάτες στις Κροκεές
  • Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Ευρώτα Θανάση Γρεβενίτη για την εκλογή της Σοφίας Ζυγά
  • Δύο τροχαία ατυχήματα σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων στον δρόμο Κροκεών – Σκάλας
  • Ενημερωτική Εκδήλωση για τις Τηλεφωνικές Απάτες στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών
  • Ετήσιο Μνημόσυνο Παναγιώτη Πολολού. Κυριακή 21/6/2026
  • Έφυγε από τη ζωή η Ζέτα Κατσέτου
  • Καλό Ταξίδι Βαγγέλη.
Παρασκευή, 3 Ιουλίου
KROKEES.GR
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
KROKEES.GR
You are at:Home»Τοπικά Νέα»“Καμία μόνη” δράση του συλλόγου γυναικών Κροκεών.

“Καμία μόνη” δράση του συλλόγου γυναικών Κροκεών.

0
By George Pololos on 20 Σεπτεμβρίου, 2024 Τοπικά Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση, η οποία αποτελεί συνέχεια της δράσης “Καμία Μόνη” που υλοποιεί η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ευρώτα κατά της έμφυλης βιας και της ενδυνάμωσης της γυναικείας προσωπικότητας!

Δράση του Συλλόγου Γυναικών Κροκεών υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα.

Μία μεστή και με ουσία διάλεξη είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε απόψε στα πλαίσια της Δράσης: “Καμία Μόνη” που διοργανώνει το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ευρώτα.

Η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Αναστασια Τζανετάκου ανέπτυξε το θέμα για την έμφυλη βία και την ενδυνάμωση της Γυναικείας προσωπικότητας. Την Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή της και για το χρόνο που μας αφιέρωσε.

Διεξήχθη μια γόνιμη συζήτηση με τις Γυναίκες που συμμετείχαν, με ανταλλαγή απόψεων και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Παρόντες στην εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με το Φορέα μας, το Σύλλογο Γυναικών Κροκεών στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών, ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ευρώτα κ. Παναγιώτης Πολολός και κ. Θανάσης Γρεβενίτης ο οποίος έχοντας την θεσμική αρμοδιότητα άνοιξε την Εκδήλωση και εισηγήθηκε του θέματος. Συμμετείχε ενεργά ο Πρόεδρός της Δημοτικής μας Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Σταματάκος.

Ως κοινωνικός Φορέας και Σύλλογος Γυναικών είμαστε σταθερά υπερ της δημιουργίας ενός Δήμου με ανθρώπινο πρόσωπο που στηρίζει τους ευάλωτους και ενός ισχυρού πλέγματος προστασίας για τις Γυναίκες – θύματα βίας αλλά και μιας κουλτούρας μηδενικής ανοχής απέναντι στη βία και κάθε είδους προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Συμμετέχουμε στις δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, προωθούμε την ισότητα των φύλων και ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να καταγγέλλουν άμεσα βίαιες συμπεριφορές.

Αξίζει να αγωνιστούμε για να κλείσει ο κύκλος των προκαταλήψεων (με τα ολέθρια αποτελέσματα της ακραίας μορφής έμφυλης βίας, των 174 δολοφονιών γυναικών από το 2013 εως και το 2023) και να εκπαιδεύσουμε τη νέα γενιά μέσα απο υγιή πρότυπα κοινωνικής συμπεριφοράς, να αμφισβητεί και να απορρίπτει τα φυλετικά στερεότυπα που ενθαρρύνουν ή εγκρίνουν τη βία.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
George Pololos

Related Posts

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ ΑΣΤΡΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Ευρώτα Θανάση Γρεβενίτη για την εκλογή της Σοφίας Ζυγά

Δύο τροχαία ατυχήματα σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων στον δρόμο Κροκεών – Σκάλας

Comments are closed.

Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Facebook
Facebook
πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Πρόσφατα άρθρα
  • ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ ΑΣΤΡΑ
  • Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τις τηλεφωνικές απάτες στις Κροκεές
  • Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Ευρώτα Θανάση Γρεβενίτη για την εκλογή της Σοφίας Ζυγά
  • Δύο τροχαία ατυχήματα σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων στον δρόμο Κροκεών – Σκάλας
  • Ενημερωτική Εκδήλωση για τις Τηλεφωνικές Απάτες στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών
Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Kατηγορίες
© Copyright 2020 krokees.gr - All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.