Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Σπάρτης και Μολάων.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με δυο ανακοινώσεις το Γ.Ν Λακωνίας προχωρά στην ευρεση προσωπικου σε δυο επιμέρους θεματικές. Η μια αφορά τις ανάγκες εστίασης 10 άτομα και η δεύτερη διαχείριση ιματισμού 7 άτομα.

Αναλυτικά.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες εστίασης 

Ανακοινώνουμε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες εστίασης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας (έξι (6) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν. Μ. Σπάρτης, που εδρεύει στην Σπάρτη του Νομού Λακωνίας και τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν. Μ. – Κ.Υ. Μολάων, που εδρεύει στους Μολάους του Νομού Λακωνίας). Επισυνάπτονται σε ηλεκτρονική μορφή οι σχετικές ανακοινώσεις και το κείμενο της αίτησης.Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 18-01-2018 έως και Δευτέρα 29-01-2018.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες διαχείρισης νοσοκομειακού ιματισμού

Ανακοινώνουμε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες διαχείρισης νοσοκομειακού ιματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας (τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν. Μ. Σπάρτης, που εδρεύει στην Σπάρτη του Νομού Λακωνίας και τριών (3) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Ν. Μ. Κ.Υ. Μολάων, που εδρεύει στους Μολάους του Νομού Λακωνίας). Επισυνάπτονται σε ηλεκτρονική μορφή οι σχετικές ανακοινώσεις και το κείμενο της αίτησης. Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 18-01-2018 έως και Δευτέρα 29-01-2018.

Ρεπορτάζ Γιάννης Παυλάκος 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.