Μακριά από το Νοσοκομείο Σπάρτης το μέλλον του «φιλοξενούμενου» Ν. Κρητικού;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Νέο γύρο αντιδράσεων στην κοινή γνώμη της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής φαίνεται ότι προκαλεί η προοπτική αποχώρησης του γνωστού ιατρού-χειρούργου κ. Νεοκλή Κρητικού από το Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου υπηρετεί με καθεστώς προσωρινής μετακίνησης (από το Νοσοκομείο Μολάων) τους τελευταίους 18 μήνες.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Fly fm, ο κ. Κρητικός έκανε λόγο για «πολλές ανακρίβειες που λέγονται», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον βουλευτή Στ. Αραχωβίτη, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο χειρουργός μπορεί να παραμείνει στο Νοσοκομείο Σπάρτης με το υφιστάμενο καθεστώς, μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης.

Ακολούθως, ο κ. Κρητικός υπογράμμισε ότι ταλαιπωρείται «εδώ και τρία χρόνια», καθώς  υποστήριξε ότι αισθάνεται «φιλοξενούμενος» στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Μάλιστα, ο ίδιος πρότεινε ως λύση την επαναφορά του στην αρχική οργανική θέση, ενώ τόνισε ότι δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από τον διοικητή του Νοσοκομείου Σωτ. Μπότσιο για την παραμονή του στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Ερωτηθείς εάν σκοπεύει να μετατεθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας -όπως ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί- απάντησε ότι «ήρθα από το εξωτερικό για να υπηρετήσω τον τόπο μου» ενώ πρόσθεσε ότι η απόφαση να μετατεθεί στο γειτονικό νομό αποτέλεσε «μοναδική επιλογή για να σταματήσει η ψυχολογική ταλαιπωρία που υφίσταμαι μέχρι να γίνει το δικαστήριο για την υπόθεσή μου». Πάντως, ο Ν. Κρητικός  υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τους Λάκωνες με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Παραθέτοντας τη δική του εκδοχή για το ζήτημα, σε συνέντευξή του στον Fly fm, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήρης Μπότσιος, υποστήριξε ότι διαθέτει έγγραφα, στο ένα εκ των οποίων αναφέρεται ότι η μετάθεση Κρητικού από το Νοσοκομείο Μολάων στο Νοσοκομείο της Σπάρτης έγινε με ένα παράτυπο έγγραφο, ενώ στο δεύτερο φέρεται ο ίδιος ο ιατρός να επιθυμεί μετάθεση στην Καλαμάτα. Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Μπότσιο, οι επιλογές που διαθέτει ο Ν. Κρητικός είναι να υπηρετήσει είτε στο Νοσοκομείο Μολάων, είτε σε εκείνο της Καλαμάτας.

Απομένει να φανεί το επόμενο διάστημα ποια θα είναι η έκβαση αυτής της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πολυετές «σήριαλ» με απροσδιόριστο φινάλε…

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.