Σε γενική συνέλευση τα σωματεία της ΕΠΣ Λακωνίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τακτική γενική συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης, με ώρα έναρξης 7:00 μμ.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συσταθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ. Λακωνίας.
– Ανάγνωση καταλόγου αντιπροσώπων των σωματείων – μελών και έλεγχο απαρτίας
– Έγκριση της ημερήσιας διάταξης
– Ομιλία του Προέδρου
– Ορισμός τριών εκπροσώπων για τον έλεγχο των πρακτικών
– Ορισμός τριών ψηφολεκτών
– Επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης ΓΣ
– Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 01-01 έως 31-12-2017
– Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής από 01-01 έως 31-12-2017
– Έκθεση και έγκριση οικονομικού απολογισμού από 01-01 έως 31-12-2017
– Έκθεση και έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2019

Σύμφωνα με το άρθρο  21§ 3  του καταστατικού  της ΕΠΣ Λακωνίας, της τακτικής γενικής  συνέλευσης προεδρεύει ο πρόεδρος του Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Λακωνίας.

Οι αντιπρόσωποι
Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη γενική συνέλευση από ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο, που ορίζονται με απόφαση του ΔΣ του σωματείου και πρέπει να είναι μέλη του ΔΣ ή μέλη του σωματείου της Ένωσης και να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Δικαίωμα συμμετοχής με δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων – μελών της Ένωσης, τα οποία έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς αυτή και οι ομάδες τους συμμετείχαν κανονικά στο προ της γενικής συνέλευσης ημερολογιακό έτος με 18 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές με δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών σε αγώνες πρωταθλημάτων αρμοδιότητας και διοργάνωσης της Ένωσης ή στα αντίστοιχα των Εθνικών Κατηγοριών, πλην των ειδικών μορφών ποδοσφαίρου (Σάλας και Άμμου).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.