ΣΤΑΔΙΟ (ΓΗΠΕΔΟ) ΚΡΟΚΕΩΝ: ”Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας” που ζητάει λύση.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Λακωνίας ξεκίνησε για το μοναδικό ίσως Γήπεδο που παραμένει κλειστό είναι το αποκαλούμενο και χρηματοδοτούμενο Στάδιο Κροκεών. Ο ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο για έκτη συνεχή χρονιά αθλητικός πρόσφυγας και μετανάστης θα φιλοξενηθεί στο Γήπεδο του Δαφνίου ως έδρα. Τα προβλήματα του Σταδίου Κροκεών υπήρξαν από την κατασκευή του και βασικά βαρύνουν τους ιθύνοντες εκείνης της περιόδου που δεν πρόσεξαν τα ελάχιστα μέτρα που ίσχυαν από τότε δηλαδή τα 90 μέτρα.Όμως πέρασε καιρός και πλέον οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται και για την λειτουργία των Γηπέδων.Από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση για να επεκταθεί το γήπεδο με άλλα 8 μέτρα για να είναι νόμιμο για επίσημους αγώνες.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η περίπτωση γιατί η επέκταση απαιτεί μπαζώματα κ.λ.π. Ενέργειες έγιναν με μπάζωμα στην ιδιοκτησία του κου Αντώνη Κλώνη που σταμάτησε για να αποκτηθεί η άδεια παραχώρησης.Μετά από διάστημα ενός χρόνου βρέθηκε λύση και πλέον εφ΄ όσον υπάρχει και η άδεια της Περιφέρειας το έργο της επέκτασης πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ! Είναι κρίμα ένα τέτοιο γήπεδο που διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση χάρις στην προσπάθεια του Μανώλη του Πλατάνα.

Δεν χρειάζονται αντιπολιτευτικές κορώνες αλλά συνεργασία όλων δηλαδή του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου. Επί τέλους οι μηχανικοί του Δήμου ας ασχοληθούν σοβαρά με το γήπεδο και αυτό θέλει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Σε ένα χωριό που η Παράταξη που κυβερνάει οφείλει πολλά και το γήπεδο είναι βασική ανάγκη για τον ΑΟΚ και την νεολαία του χωριού μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επεκταθεί και να νομιμοποιηθεί το γήπεδο των Κροκεών.

Να συνεχιστούν οι εργασίες του μπαζώματος – προσοχή η κολώνα της ΔΕΗ κινδυνεύει να πέσει και πρέπει να στερεωθεί.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστερήσεις και δικαιολογίες. Σε άλλα χωριά που υπάρχει βούληση γίνονται έργα αμέσως.

Νααποδείξετε με την επέκταση του γηπέδου ότι καταλαβαίνετε τι σημαίνει 76% των Κροκεατών που σας στήριξε,Περιμένουμε την λύση τώρα.

Γεώργιος Δ. Πολολός

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.