ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΙΑΝΟ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

  Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων,   και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κροκεών “Νικηφόρος Βρεττάκος”  εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον ομογενή συμπατριώτη μας, κύριο Μέριανο Ιωάννη, Επίτιμο Πρόεδρο Συλλόγου Ομογενών Αμερικής-Καναδά, ο οποίος  έκανε δωρεά ένα Διαδραστικό Πίνακα στο σχολείο μας. 

      Η προσφορά αυτή έχει μεγάλη σημασία για το σχολείο, καθώς δίνει την δυνατότητα να γίνει η  εκπαιδευτική διαδικασία  πιο ουσιαστική με την ενσωμάτωση των Νέων Τεχνολογιών  και το μάθημα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο για τους μαθητές, ενώ  ενισχύει την προσπάθειά μας  για περαιτέρω βελτίωση των λειτουργικών δομών του σχολείου.  

     Η δωρεά αυτή  αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωφελή  και ανθρωπιστική δράση της κοινότητας των ομογενών μας και συγκεκριμένα το έμπρακτο ενδιαφέρον  και την αγάπη του κ. Μέριανου Ιωάννη προς τον τόπο του, προς το σχολείο μας και τους νέους της τοπικής μας κοινότητας .                 

    Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μέριανο για την ευγενική του χειρονομία για μια ακόμα φορά και ευχόμαστε υγεία  και δύναμη στον δωρητή και στα μέλη της ομογένειας που τιμούν και φροντίζουν τον τόπο τους.   

 

                                              

                                                                                       Με όλη μας την εκτίμηση   

 

                                              Η Διευθύντρια,  οι καθηγητές, και οι μαθητές του ΓΕΛ  Κροκεών.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.