Ο δήμος Ευρώτα καταδικάζει τα περιστατικά βίας και ανομίας που έγιναν χθες στη Σκάλα.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

   Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Ο Δήμος Ευρώτα καταγγέλλει και καταδικάζει τα περιστατικά βίας και ανομίας που σημειώθηκαν χθες αργά την νύκτα στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Σκάλας από συγκεκριμένες ομάδες ΡΟΜΑ, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η πρόκληση αισθήματος φόβου στους κατοίκους και η πρόκληση ζημιών σε ιδιωτικές περιουσίες. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

 

Εξ αφορμής των περιστατικών αυτών νωρίς το πρωί, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ των Αντιδημάρχων και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, κ. Παναγιώτη Λυμπέρη, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι για την ουσιαστική καταστολή του φαινομένου, που τείνει να λάβει ανησυχητικές πλέον διαστάσεις.

 

Η δημοτική αρχή δε θα ανεχτεί τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές. Είναι γνωστό πόσο ψηλά στην ατζέντα του Δήμο Ευρώτα είναι το θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή, η δημοτική αρχή εξέφρασε την πρόθεση για συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας, το οποίο έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και εστιάζει τη δράση του στην πρόληψη του εγκλήματος και της παραβατικότητας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

 

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.