Πρωτοβουλία αγοράς απινιδωτή από το σύλλογο γυναικών Κροκεών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ
Ο Σύλλογος Γυναικών Κροκεών με γνώμονα ότι α) η Υγεία αποτελεί πολύτιμο και ύψιστο αγαθό β) ο άνθρωπος και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι πρωταρχικός στόχος των δράσεών μας γ) οι Δομές Υγείας σε Τοπικό επίπεδο είναι ελλιπείς και η πρωτοβουλία μας μπορεί να συμβάλει θετικά και να ενισχύσει τις υπάρχουσες, με την αρ. 02/2020 ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ. αποφάσισε την ΑΓΟΡΑ εξωτερικού ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ που θα εγκατασταθεί σε Δημόσιο κεντρικό χώρο της Κοινότητας Κροκεών.
Έχοντας την ισχυρή πεποίθηση ότι η απόκτηση εξωτερικού καρδιακού Απινιδωτή συνιστά σπουδαία προσφορά στους συνανθρώπους μας και μπορεί να αποτελέσει «εργαλείο ζωής» σε έκτακτες περιπτώσεις που κάποιος υποστεί εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή όταν δεν υπάρχει άμεση ιατρική βοήθεια, προχωρήσαμε σε αυτή την Απόφασή μας. Αξίζει δε να πούμε ότι έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τα Μέλη μας και τους επίσημους προσκεκλημένους μας (Πολιτικούς και Αυτοδιοικητικούς άρχοντες) στην εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά.
Με αίσθημα συνεργασίας, υπευθυνότητας και σεβασμού προς τα Μέλη και τους συμπολίτες μας, στο άμεσο μέλλον θα προβούμε σε ενέργειες για την υλοποίηση της Απόφασής μας, όπως:
α) Επιδίωξη συνεργασίας με το Δήμο Ευρώτα και Συλλογικούς Φορείς του Τόπου μας για τα διαδικαστικά και την επιλογή του χώρου εγκατάστασης του εξωτερικού Απινιδωτή, ως εργαλείο που θα το διαχειριστούμε από κοινού
β) Ενημερωτική Εκδήλωση με τη συμμετοχή αρμόδιων Εισηγητών (Καθηγητών Γιατρών κ.α.) στο θέμα και προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την συνεισφορά του στην κάλυψη μέρους του κόστους απόκτησης του Απινιδωτή, με δωρεές ή οικονομικές ενισχύσεις (η αξία του θεωρείται εφικτή και αμελητέα σε σύγκριση με την πολύτιμη αξία της ζωής)
γ) Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης των προσφορών για την τελική αγορά του εν λόγω Απινιδωτή,
δ) Συγκρότηση Ομάδας Εκπαίδευσης για τη λειτουργία του Απινιδωτή και παροχής Πρώτων Βοηθειών στην Τοπική μας κοινωνία.
Κροκεές 05/02/2020
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
Βασιλική Μανάκου Βασιλική Αποστολάκου
Δέσποινα Γκουνζούδη
Ελένη Γορανίτη
Στυλιανή Πρόκου

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.