Ανοικτή επιστολή του Χρήστου Παναγιώτου για απολύμανση των Κροκεών.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Προς Δήμαρχο Ευρώτα και Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΩΡΑ.
Αξιότιμοι Κύριοι ως Τοπικός Σύμβουλος των Κροκεών μετά και από διαμαρτυρίες των συγχωριανών μου σας κάνω έκκληση για άμεση απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων του χωριού όπως η Πλατεία, το Πάρκο, η Παιδική Χαρά, τους δρόμους, τα πεζοδρόμια κλπ.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο κεντρικός σχεδιασμός του Δήμου Ευρώτα για τις απολυμάνσεις των εσωτερικών χώρων ,αλλά βασικά των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων.
Χωρίς διάθεση καμμιάς κριτικής ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κροκεών θα μπορούσε να κάνει χρήση της ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ όπως προβλέπεται από τον νόμο και να έχει κάνει ήδη απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.
Επίσης θα μπορούσε να έχει συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου για να δούμε σε συνεργασία με τον δήμαρχο πως μπορούμε να βοηθήσουμε και να προστατέψουμε το χωριό.
Θα μπορούσε να καλέσει στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν όπως βυτιοφόρα, εθελοντές κλπ.
Έστω και τώρα ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κροκεών να προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων ,σε συνεργασία με ιδιωτικό συνεργείο με γνώση και πείρα
Όλοι έχουμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης από την πανδημία του φονικού κορωνοϊού. Εμάς όμως εξέλεξε ο κόσμος όχι για τα εύκολα αλλά για τα δύσκολα. Οι ευθύνες όμως του Προέδρου είναι μεγάλες και πρέπει να τις αναλάβει με πρώτα μέτρα:
– Την απολύμανση όλων των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων
– Την απολύμανση της δεξαμενής ύδρευσης
Ο Δήμαρχος πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν χωριανοί μας που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν απολυμαντικά, χλωρίνες μάσκες κλπ. Να λειτουργήσει αμέσως το κοινωνικό παντοπωλείο και να μοιράσει δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους.
Ως τοπικός σύμβουλος είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όπου χρειαστεί. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν συμπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Η ανοικτή επιστολή μου δεν έχει καμμιά κριτική. Ο μόνος στόχος είναι η ενεργοποιήσει έστω και τώρα πριν είναι αργά.
Όλοι όσους μας εξέλεξε ο κόσμος έχουμε ευθύνες κάποιοι όμως περισσότερες και μεγαλύτερες. Ας τις αναλάβουν τώρα για την δημόσια υγεία των Κροκεών.
Με σεβασμό Χρήστος Παναγιώτου Τοπικός Σύμβουλος – Κροκεές 19/3/2020

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.