Απάντηση στην επιστολή Παναγιώτου Χ. για απολύμανση και συστάσεις στους πολίτες από τον πρόεδρο ΣΚ Κροκεών Σταματάκο Αλέξανδρο.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ενημέρωση και απάντηση.
“Αξιότιμε” Τ.Σ.ΚΡΟΚΕΩΝ κύριε Παναγιώτου Χρήστο.
Μικροπολιτική με θέμα τη δημόσια υγεία δεν χωράει και δεν με αγγίζει ειδικά από ανθρώπους σαν και σας που όλο το διάστημα της εκλογικής σας θητείας έως και σήμερα είσαστε ανύπαρκτος και λίγος στα καθημερινά προβλήματα της κοινότητάς μας.

Βγήκατε από το καβούκι σας με καθοδήγηση από ανθρώπους πολιτικάντηδες που έχουν κριθεί στο παρελθόν και είναι σε καραντίνα όχι λόγω επιδημίας αλλά γιατί ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Είσαστε καλός στη θεωρία μέχρι τώρα αλλά μηδενικός στην πράξη, φαίνεται ότι με κάποιον με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Σας ενημερώνω επίσημα και όχι από το facebook όπως έχετε συνηθίσει εσείς για τις ενέργειες που έχουν γίνει και θα γίνουν
1ον. Εγώ είμαι μαζί με τους Τ.Σ  Χρηστάκου Αθηνα και Κοντογιάννη Απόστολο είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ευρώτα καθώς και προσωπικά με τον κύριο δήμαρχο.
2ον. Την προηγούμενη εβδομάδα απολυμανθηκαν Όλα τα δημοτικά κτίρια σχολεία και πνευματικό κέντρο και λοιπά και θα απολυμαίνονται κάθε Παρασκευή.
3ον. Εγώ προσωπικά έκλεισα τα γήπεδα και την παιδική χαρά.
4ον. Με την καινούργια δομή και το “βοήθεια στο σπίτι” έχουν καταγραφεί και καταγράφονται οι ηλικιωμένοι ΑΜΕΑ που χρειάζονται φροντίδα και βοήθεια πηγαίνοντας τους ψώνια φάρμακα ή ότι άλλο χρειαστούν.

Η καινούργια αυτή δομή διαθέτει και ψυχολόγο για τη στήριξη των δημοτών όπου αυτή χρειαστεί.
Έχετε αργήσει μία εβδομάδα κύριε Παναγιώτου.

Απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους θα γίνει την προσεχή εβδομάδα αφού παρθεί απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας για τουλάχιστον 24 ώρες για να είναι αποτελεσματική

Μιλήστε και με κάποιον ειδικό στις απολυμάνσεις και ότι δαπανώνται χρήματα άσκοπα μην μπερδεύεστε με την ελονοσία.
5ον. Συνεδριάσεις απαγορεύονται αλλά η τεχνολογία σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε εύκολα να ενημερωθείτε και να αποφασίσουμε.

Πάρτε ένα τηλέφωνο κύριε Παναγιώτου.
6. Την πάγια προκαταβολή όπου είμαι και κύριος διαχειριστής θα τη χρησιμοποιήσω όπου κρίνω αναγκαία γιατί τα χειρότερα έρχονται και μέχρι τώρα είμαι καλυμμένος από το δήμο Ευρώτα κύριε Παναγιώτου.

Εχετε εκλεγεί έχοντας καθήκον προς τους δημότες σας.

Προσωπικά μου δείξατε το ήθος σας όχι σαν πολιτικός αλλά σαν άνθρωπος και Με θλίψη σας λέω ότι για εμένα τελειώσατε και δεν ξανά ασχολούμαι με εσάς και το facebook

Τέλος θα ήθελα από τους πολίτες σύνεση και όχι πανικό να τηρούν την ατομική τους υγιεινή και να σεβόμαστε όλοι τους συμπολίτες μας στους δημότες που έρχονται από τις πόλεις να τους υπενθυμίσω ότι δεν έρχονται για διακοπές και να καθίσουν 14 μέρες μέσα στο σπίτι τους όποιος ξέρει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια ή να γίνει εθελοντής ή να προσφέρει κάποια πράγματα μάσκες αντισηπτικά γάντια και λοιπά μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα Δήμος Ευρώτα 2735 36 0030

Τ.Σ.Κροκεών Κοντογιάννης Απόστολος 6977 4677

Τ.Σ. Κροκεών Χρηστάκου Αθήνα 697 726 9449 Πρόεδρος Σταματάκος Αλέξανδρος 693 931 4467.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Κ. ΚΡΟΚΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.