Απάντηση Χ.Παναγιωτου:ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ Τ.Σ. ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αντί απαντήσεως στον Πρόεδρο της Τ.Κ Κροκεών
‘’ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ’’
Αυτά πρότεινα και εγώ για τις Κροκεές στον κύριο Πρόεδρο Κροκεών. Είναι μήπως μικροπολιτική;
Θα περίμενα στην έκκληση μου για απολύμανση των εξωτερικών χώρων του χωριού μας άμεση ενεργοποίηση και χρήση της Πάγιας Προκαταβολής.
Αντί αυτού μόνο βρίσιμο και προσωπικές προσβολές. Δεν θα τον ακολουθήσω και προπάντων δεν θα σταματήσω να λέω την γνώμη μου ελεύθερα και είμαι παρόν πάντα για το καλό του χωριού. Ο κόσμος μας κρίνει όλους.
‘Όμως θέλω να υπενθυμίσω:
1. Ότι το Τοπικό Συμβούλιο Κροκεών είναι 5 μελές και όχι 3 μελές όπως προσπαθεί να εμφανιστεί και μόνο αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει λογική ενότητας και ομόνοιας.
2. Οι συνεδριάσεις δεν απαγορεύονται αλλά γίνονται με άλλο τρόπο. Αυτό είναι ευθύνη του Προέδρου και δεν έγινε.
3. Στην κρίση και δύσκολη φάση που περνάμε , πότε μας ενημερώσατε τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε;
4. Είμαι απλός καθημερινός άνθρωπος και όχι επιστήμονας ‘’όπως υπονοεί ο κύριος Πρόεδρος’’ και γι’ αυτό σημασία έχει ποιός υπογράφει τις προτάσεις που κάνω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εγώ και φαίνεται ότι ενοχλώ. Μικροπολιτική είναι να γίνει απολύμανση της πλατείας, των δρόμων των πεζοδρομίων κλπ.
5. Το ποιός είναι ‘’υπαρκτός’’ ή ‘’ανύπαρκτος’’, το ποιος βγήκε από το καβούκι του και πότε ας το κρίνει ο κόσμος που για μένα αυτός είναι ο δάσκαλος και κριτής μου.
6. Όσες δράσεις αναφέρει ο κύριος Πρόεδρος είναι κυβερνητικές εντολές και η απολύμανση στα εσωτερικά δημοτικά κτίρια έγιναν από τον δήμο , όπως και η δομή ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’’ τους δικαιούχους τους γνωρίζει η υπηρεσία. Δηλαδή το Μπασκετάκι και την παιδική χαρά θα την αφήνατε ανοικτή όταν υπάρχει διαταγή από την Κυβέρνηση να κλείσουν όλα;
7. Έστω και τώρα συνεργαστείτε ΚΑΙ με τους πέντε συμβούλους για το καλό του χωριού στην δύσκολη περίοδο που περνάμε για την προάσπιση της υγείας των συγχωριανών μας. Ζήτησα και ζητώ συνεργασία, συνεννόηση και ενημέρωση πριν είναι αργά.
Δεν ξέρω ποιους ειδικούς έχει ρωτήσει ο κύριος Πρόεδρος γι αυτό καλύτερα να πάρει μια ιδέα πως λειτουργεί και τι ενέργειες έχει κάνει το τοπικό συμβούλιο της Στεφανιάς για το καλό όλων μας.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου Χρήστου Παπαδάκου και του Τοπικού Συμβουλίου Στεφανιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21-3-2020, απολύμανση λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν για την δημόσια υγεία λόγω του φονικού ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – COVIT 19.
«Ο Πρόεδρος σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο ενημέρωσαν εγγράφως την δημοτική αρχή για τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν.
Έτσι με πιστοποιημένη εταιρεία έγινε ειδική απολύμανση στην Τοπική Κοινότητα, στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, στην Πλατεία και σε εξωτερικούς χώρους της Στεφανιάς που υπάρχει επικινδυνότητα.
Έγινε διανομή απολυμαντικών και υφασμάτινων μασκών μακράς διάρκειας σε ευπαθείς κατοίκους με οικονομικές δυσκολίες.
Οι ενέργειες θα συνεχιστούν με γενικό καθαρισμό, συλλογή ανεξέλεγκτων απορριμμάτων και απολύμανση της δεξαμενής του χωριού για την υγιεινή και ασφάλεια του πόσιμου νερού»……….

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σ.Σ. krokees.gr: Οι επιστολές δημοσιεύονται αυτούσιες όπως τις στέλνουν οι αναγνώστες και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.