Μήνυμα Νεοκλή Κρητικού για την 25η Μαρτίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η 25η Μαρτίου, ημέρα εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της Επανάστασης των Ελλήνων. Έτσι η χαρμόσυνη είδηση της σωτηρίας του ανθρώπου μέσα από την ενανθρώπηση του Θεανθρώπου συμπορεύεται ες αεί με την λύτρωση του Έθνους μας.

Και φέτος, παρά τις αιφνιδιαστικές κι απρόοπτες αντιξοότητες, η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου θα είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας κι απόδοσης τιμής.
Η ματαίωση των παρελάσεων, δεν μειώνει ούτε απαξιώνει την οφειλόμενη τιμή προς τους ήρωες προγόνους μας. Θα τους τιμήσουμε αφενός με την ελληνική σημαία που θ΄ αναρτήσουμε σε κάθε μπαλκόνι, αφετέρου με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα με όποια μορφή χρειαστεί κι απ’ όποιο μετερίζι κι αν μάς ζητηθεί, προκειμένου να υπερασπιστούμε την πατρίδα και το έθνος. Το απαράμιλλο παράδειγμά τους πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές.
Η κοινωνία μας περνά δύσκολες μέρες, διαμορφώνεται ένα πρωτόγνωρο, σύνθετο περιβάλλον και καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε μία ιστορική υπέρβαση. Δεν είναι εύκολο ούτε ανώδυνο. Είναι όμως αναγκαίο!
Οι στιγμές που ζούμε σήμερα απαιτούν γι’ άλλη μια φορά απ’ όλους μας ανάληψη των ευθυνών μας. Είναι χρέος ιερό, εθνική επιταγή, είναι μέγιστο καθήκον.
Κι όπως διατράνωνε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης ” παλαιόθεν κι ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά”
Θα τα καταφέρουμε!
Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.