Νεοκλής Κρητικός: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εκπαιδευτικούς μας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Οι εκπαιδευτικοί μας, σ’ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, παραδίδουν μαθήματα με το παράδειγμά τους.

Από την πρώτη στιγμή με υψηλή αίσθηση ευθύνης, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των καιρών αλλά και των μαθητών τους. Αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, τηλεφωνικές επικοινωνίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ιστοσελίδες των σχολείων, τηλεδιασκέψεις, πλατφόρμες του Υπουργείου, ήταν και συνεχίζουν να είναι κοντά στα παιδιά μας.
Με ζήλο και υπευθυνότητα επικοινωνούν, βοηθούν, στηρίζουν, εμψυχώνουν. Με εξαιρετική ευρηματικότητα δημιουργούν υλικό διδασκαλίας, ξεπερνώντας τεχνικές δυσκολίες κι εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα.
Μετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι δάσκαλοι κι οι καθηγητές υπερέβησαν εαυτούς, ξεπέρασαν τα όρια και τις αντοχές τους.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι εκπαιδευτικοί του Νομού μας, όλων των βαθμίδων, όλων των ειδικοτήτων, αφιέρωσαν και αφιερώνουν αμέτρητες ώρες δουλειάς αλλά και ξενύχτια μπροστά στις ηλεκτρονικές οθόνες τους, βάζοντας πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της οικογένειάς τους.
Κάποια άστοχα ή και δηκτικά σχόλια από κάποιους φιλοκατήγορους και μονίμως κατακρίνοντες, δεν τους αγγίζουν, δεν τους αφορούν.
Το να απευθύνω δημόσια συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω σαν δείγμα αναγνώρισης και σεβασμού στο έργο τους.
Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι ευχαριστούμε για τα μαθήματα ανθρωπιάς που μας παραδίδετε.
Με τιμή
Νεοκλής Κρητικός

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.