Ο διπλά βραβευμένος «πράσινος χρυσός» της Λακωνικής γης απο την περιοχη των Κροκεών.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Μια φιλόδοξη επιχειρηματική κίνηση προώθησης και ανάδειξης του εξαιρετικού αυτού προιόντος  από μία οικογένεια στις Κροκεές.

Ο διπλά βραβευμένος «πράσινος χρυσός» της Λακωνικής γης.

Οι Έλληνες έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, έναν τόπο που μας δίνει πολύτιμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, που κρύβουν γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς.

Μια οικογένεια στις Κροκέες Λακωνίας έχει έναν τέτοιο θησαυρό στα χέρια της, την ποικιλία ελιάς Μουρτολιά από όπου και βγαίνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Λάδι & Πέτρα». Από την περιοχή των Κροκεών με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ), κατάγεται το βραβευμένο με ασημένιο και χάλκινο βραβείο “THE OLYMPIA”, λάδι με φρουτώδη και γεμάτη γεύση που το κάνει να αναδεικνύει οτιδήποτε το περιλαμβάνει: είτε ωμό στη σαλάτα μας είτε μαγειρεμένο σε απλές αλλά και πιο περίπλοκες συνταγές κλέβει την παράσταση. Γι’αυτό το λόγο συνιστάται από πασίγνωστους σεφ όπως τον βραβευμένο σεφ Σωτήρη Βασιλείου κατά πολλούς “σεφ των διασήμων” ή αλλιώς “σεφ του Πλανητάρχη και των πρέσβεων” καθώς και τον ταλαντούχο ανερχόμενο σεφ Φώτη Καρσιώτη ως βασικό συστατικό σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Πέρα από τη γεύση του όμως, το «Λάδι & Πέτρα» είναι ένα διατροφικό δώρο προς όλους εμάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι φέρει Πιστοποίηση από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ότι ανήκει στα λάδια εκείνα που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος και διαθέτει καρδιοπροστατευτικές, αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το πιο σημαντικό όμως; Το ότι πρόκειται για ένα λάδι που παράγεται από μια οικογένεια που το σέβεται. Μια οικογένεια που, γενιά με γενιά, με μεράκι, με σωστή καλλιέργεια και με σωστές και υπερσύγχρονες μεθόδους φροντίζει να φτάνει στα χέρια μας ένα ποιοτικό λάδι που δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να έχουμε καθημερινά στο τραπέζι μας για όσους αγαπάμε και προστατεύουμε.

Αρθρο της επικοινωνιολόγου

Ελένης- Ρεβέκκας Στάιου

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.