Πορίσματα για τις ζημιές από πλημμύρες του 2017 στον Δ. Ευρώτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τους πίνακες διοικητικού ελέγχου – πορίσματα δικαιούχων φυτικού και παγίου για το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2017» (πλημμύρες 16/11/2017), που αφορά τις κοινότητες Γλυκόβρυσης, Αγίου Ιωάννη και Απιδέας Δ. Ευρώτα, απέστειλε ο ΕΛΓΑ. Στα έγγραφα περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης ενίσχυσης, καθώς και τα πορίσματα εκτίμησης ζημιάς των δικαιούχων παραγωγών.

Οι πίνακες θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για 30 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 14/1/2021 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί (τηλεφωνικά) το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημιάς του. Ειδικότερα: α) Γλυκόβρυση και Άγιο Ιωάννη: Αρμόδιος ανταποκριτής Ε. Χαραλάμπους, τηλ. 2735360222 και β) Απιδιά: Αρμόδιος ανταποκριτής Α. Μακρής, τηλ. 27353 60023.

Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για το πόρισμα που τον αφορά εντός της παραπάνω προθεσμία των 30 ημερών (έως 14/1/2021).

Οι παραγωγοί που έχουν κριθεί δικαιούχοι του προγράμματος, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αποκατάστασης και λοιπά δικαιολογητικά το αργότερο έως 30/8/2021 (λήξη προγράμματος), κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο ανταποκριτή.

Πηγή:ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.