«Υλοποιείται το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κροκεών»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

✅«Υλοποιείται το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κροκεών🚒
👩‍🚒Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο δημιουργίας του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Κροκεών, καθώς έπεσαν οι υπογραφές από τα συναρμόδια Υπουργεία.
Συνεπώς τώρα μένει η αποστολή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και από εκεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για την έκδοση του ΦΕΚ.
👨‍🚒Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα χέρια μου το θέμα της δημιουργίας εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κροκεές, θεώρησα ότι θα ήταν μία πάρα πολύ σημαντική παρέμβαση για την αύξηση της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής.
👩‍🚒Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη και θα ήθελα να συγχαρώ όσους και όσες συνέβαλαν από τη δική τους μεριά, πολιτικούς και μη, και να ευχαριστήσω τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ.Κολοκούρη για τη θετική εισήγηση, τον Πύραρχο, διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας κ.Γιώργο Αλικάκο και τον Αντιπύραρχο κ. Κώστα Γραφάκο, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την εθελοντική προσφορά και στου οποίου την Υπηρεσία θα ανήκει το νέο εθελοντικός πυροσβεστικό κλιμάκιο στις Κροκεές.
Προχωράμε!🚒

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.