Νεοκλής Κρητικός με Κυριάκο Πιερρακάκη και Θοδωρή Λιβάνιο: «Σε πρώτο πλάνο τοπικά θέματα της Λακωνίας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Στην συνάντηση συμμετείχε και η Αθήνα Χριστάκου για το θέμα του παιδικού σταθμού στις Κροκεές και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Ευρώτα Κο Βέρδο.

Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Ειδικών Ψηφιακών Έργων και Κτηματολογίου κ. Θοδωρή Λιβάνιο, συζητώντας τοπικά θέματα της Λακωνίας και συγκεκριμένα:

  1. Τη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού στις Κροκεές, ο οποίος έχει μπει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» από τον Δήμο Ευρώτα στα προς ένταξη έργα.
  2. Τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις Κροκεές και το Δαφνί.
  3. Την αναβάθμιση των αγροτικών δρόμων της ευρύτερης περιοχής.
  4. Το μεγάλο ζήτημα στην περιοχή Αφανιά-Κρεβατά Σκάλας, με τις δικαστικές κλίσεις που αποστέλονται σε κατοίκους της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχε η κα Αθήνα Χριστάκου, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών, η οποία ενεχείρισε επιστολή της Τοπικής Κοινότητας προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ στην συζήτηση συμμετείχε μέσω τηλεφώνου και ο Δήμαρχος Ευρώτα κ.Δήμος Βέρδος.

Ξεχωριστή επικοινωνία έγινε με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ.Χρήστο Τριαντόπουλο για τον συντονισμό των υπηρεσιών και την όσο καλύτερη ενημέρωση των πυροπλήκτων στην Ανατολική Μάνη.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν ενημερωτικά σημειώματα ξεχωριστά για το κάθε θέμα έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.