Ρομά είναι οι δράστες δολιοφθοράς στον δήμο Ευρώτα.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το μπαράζ διαρρήξεων που συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες φθορές στις 21 Δεκεμβρίου, από Ρομά κυνηγούς χαλκού σε τρεις κοινότητες του Δήμου Ευρώτα, όπου λεηλάτησαν υποδομές και ξήλωσαν τα καλώδια εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.
Να υπενθυμίσουμε οι δράστες ξήλωσαν τα καλώδια που ηλεκτροδοτούν την δεξαμενή ύδρευσης της κοινότητας του Περιστερίου και προκάλεσαν ζημιές στον ηλεκτρολογικό πίνακα της υποδομής, ενώ το ίδιο έκαναν στις εγκαταστάσεις γεωτρήσεων στην κοινότητα Γράμμουσας, καθώς και σε εργοστάσιο στην περιοχή Μυρτιάς.
Η παρατηρητικότητα των κατοίκων της Γράμμουσας οι οποίοι εντόπισαν τους Ρομά να κυκλοφορούν ύποπτα ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να αρχίσει ο εντοπισμός και η καταδίωξη των Ρομά.
Σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί στο Πυρί, κατάφεραν να ξεφύγουν, περνώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με κίνδυνο τραυματισμού των αστυνομικών .
Στην συνέχεια οι δράστες κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Ξηροκαμπίου όπου οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή .
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν.

Πηγή:Λεϊμονίτης Μιχάλης.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.