Η Λάκαινα Αν. Σιμητροπούλου αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η λακωνικής καταγωγής νομικός, Αναστασία Σιμητροπούλου, με «ρίζες» από τις Κροκεές Δ. Ευρώτα, ορίστηκε νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ με απόφαση του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ποια είναι
Η Αναστασία Σιμητροπούλου γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της δικηγορικό γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα, ανέλαβε αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου (2013-2014), είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα).

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Σ.Σ. Ο παππούς της Γιώργος Σιμητρόπουλος ήταν ο αγρονόμος των Κροκεών.

Με πληροφορίες από τον ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΤΥΠΟ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.