Απεβίωσε ο Γιάγκος Μαρκόπουλος.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1933-2022

Με βαριές καρδιές, ανακοινώνουμε τον ειρηνικό θάνατο του Ιωάννη (Γιάγκο) Μαρκόπουλου από το Μόντρεαλ στις 19 Ιουνίου 2022, σε ηλικία 89 ετών, γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1933 στις Κροκεές (Αλεβέτσοβα) Λακωνίας, Ελλάδα.
Θα του λείψουν πολύ η 64χρονη αφοσιωμένη σύζυγός του Άννα (το όνομα Ιωάννα Λαγκαδιώτη), τα παιδιά του Γιώργος (Annik), Αντωνία, Χρήστος (Manon-Alexandrine), τα εγγόνια του Jean-Christof (Suzanne), Tristan-Alexandre, Nikolas- Ο Mikaël, η Sophie, η Zoe και ο Ioannis. Αποθανόντα από την αδερφή του Μαρία Καρέλη, και τον αδελφό του Νικόλα. Έζησε στην Ελλάδα τις αδερφές του Αικατερίνη Παπαδάκου, Ευγενία Σκαρπέλο και τον αδελφό του Χρήστο, τον κουνιάδο του Παναγιώτη Λιάπη, την κουνιάδα του Μαρία Μπάζου στην Ελλάδα και πολλούς ανιψιούς, ανίψια, ξαδέρφια, συγγενείς και αγαπητούς. φίλους στον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Η οικογένεια θα λάβει συλλυπητήρια στις 6 Ιουλίου στο Urgel Bourgie Athos, 1255 Beaumont, μεταξύ 6 μ.μ. και 9 μ.μ. Οι εκκλησιαστικές λειτουργίες γίνονται την επόμενη ημέρα 7 Ιουλίου στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου 2455 Cote-Sainte-Catherine στη 13:00 και η ταφή στο νεκροταφείο Cote-des-Neige μετά την εκκλησιαστική λειτουργία.

Αντί λουλουδιών, η οικογένεια θα εκτιμούσε μια δωρεά στο Montreal Chest Institute
https://muhcf.akaraisin.com/ui/giveinmemory

Το krokees.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

https://www.urgelbourgie.com/en/funeral-announcements/67221-john-markopoulos

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.