Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειων απο το σύλλογο Γυναικών Κροκεών.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Κροκεών σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Κύριος στόχος μας είναι τα Μέλη και οι συμπολίτες μας να λάβουν ενημέρωση και με την ανάλογη εκπαίδευση να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Το πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών έχει διάρκεια 14 ωρών και υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στη θεματολογία του Προγράμματος περιλαμβάνονται ενότητες όπως:
· Εισαγωγή – Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών · Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) · Αιμορραγίες και Τραύματα · Επείγοντα Περιστατικά · Αξιολόγηση
Ο Σύλλογος Γυναικών Κροκεών με γνώμονα πάντα την ατομική και κοινωνική μας ευθύνη, έχει κατεύθυνση να συνεχίσει και στο μέλλον την υλοποίηση αντίστοιχων με αυτή δράσεων, με τη συνεργασία κοινωνικών και εθελοντικών Φορέων της περιοχής μας, ώστε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του κινήματος εθελοντισμού και προσφοράς προς την κοινωνία μας.
Καλούμε τα Μέλη μας και ενηλίκους συμπολίτες μας (γυναίκες και άνδρες) όπως δηλώσουν συμμετοχή και πλαισιώσουν το πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, κρίνοντας την υλοποίηση του ως άκρως αναγκαία στις συνθήκες που βιώνουμε ( βλέπε εξελισσόμενη πανδημία κορωνοϊού καθώς και υπάρχουσα υποστελεχωμένη τοπική Δομή Πρωτοβάθμιας Υγείας), ώστε να καταστούμε όσο το δυνατό ικανοί να καλύπτουμε καθημερινές έκτακτες ανάγκες της κοινωνίας μας.
Εκφράζουμε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μας προς το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ερυθρού Σταυρού και την Πρόεδρό του κ. Ποτούλα Ορφανού για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας καθώς και στον Δήμο Ευρώτα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κροκεών κ. Αλέξανδρο Σταματάκο για την συνδρομή και συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις μας.
Το Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών θα υλοποιηθεί άμεσα στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.
Το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα είναι 50,00 ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Φορέα μας, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο κάθε εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με πιστοποίηση ISO (Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς).
Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της δράσης, για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε όπως απευθύνεστε μέχρι και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στα τηλέφωνα: 6945793641- Βασιλική Μανάκου και 6972323976 -Στέλλα Πρόκου.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος H Γενική Γραμματέας
Βασιλική Μανάκου Στυλιανή Πρόκου

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.