Επιστολή – απάντηση του Παναγιώτη Πολολού.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 10.10.2022 διανεμήθηκε σε καφενεία και λοιπά καταστήματα των Κροκεών, επικολήθηκε μάλιστα και σε δημόσια θέα, σε κολώνες της ΔΕΗ, ένα έγγραφο που φέρει την σφραγίδα του ΑΣ Κροκεών και υπογραφή, και τιτλοφορείται «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ», το περιεχόμενο του οποίου βρίθει ανακριβειών και σε ό,τι με αφορά, προσβάλλει βαρέως την τιμή και την υπόληψή μου.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω, με απλά λόγια, ότι:
Στις 7.10.2022, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου, με ομόφωνη απόφαση, και κατόπιν ίδιας Πρότασης του Εισαγγελέα της Έδρας, έκρινε για τις δύο κατηγορίες, μεταξύ άλλων, ότι
Α) ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ είχαν το δικαίωμα να υποβάλουν έγκληση κατά των μελών των ΔΣ κλπ, σχετικά με το έλλειμα ελαιολάδου -αν υπήρξε τέτοιο- και όχι ο Συνεταιρισμός. Επειδή όμως η έγκληση υποβλήθηκε από τον ΑΣ Κροκεών, η ποινική δίωξη κρίθηκε απαράδεκτη. Έτσι, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, τερματίστηκε τελεσίδικα η υπόθεση αυτή, δικαιώνοντάς με πανηγυρικά.
Β) Η δεύτερη κατηγορία ήταν πλημμεληματική και αφορούσε -δήθεν- υπεξαίρεση χρημάτων από λιανικές πωλήσεις για το χρονικό διάστημα 2011-2012, συνεπώς η σχετική έγκληση θα έπρεπε να έχει υποβληθεί αμέσως, στην νόμιμη προθεσμία, και πάντως όχι το 2019 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Κατά συνέπεια η πράξη -ακόμα και αν είχε τελεστεί- ορθώς κρίθηκε παραγεγραμμένη.
Αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ότι ο ΑΣ Κροκεών προτίθεται να υποβάλει αίτηση για άσκηση αναίρεσης κατά της πιο πάνω απόφασης, κατόπιν σχετικής απόφασης του ΔΣ που λήφθηκε, όπως πληροφορήθηκα, με οριακή πλειοψηφία. Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του ΑΣ Κροκεών να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια, ακόμα και αν γνωρίζει ότι η δικαστική κρίση δεν θα αλλάξει, όπως είναι και δικαίωμα μου να προβάλω οικονομικές αξιώσεις μου εναντίον του.
Επί πλέον δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι ρητώς των δικαιωμάτων μου σε αποζημίωση και αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης, που απορρέουν από το περιεχόμενο της πιο πάνω «Ανακοίνωσης» του ΑΣ Κροκεών, στην οποία, και παρά την τελεσίδικη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, ο ΑΣ Κροκεών εξακολουθεί να μας αποκαλεί -συνεπώς και μένα- «κατηγορούμενους» και να μας υποδεικνύει να καταβάλουμε στον ΑΕΣ Κροκεών «τα υπεξαιρεθέντα χρηματικά ποσά».
Κροκεές 13 Οκτωβρίου 2022
Παναγιώτης Πολολός

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.