ΣΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΜΕ 405.200 ΕΥΡΩ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ευρώτα, συνολικού προϋπολογισμού 405.200 ευρώ, μετά την ένταξη χρηματοδότησης του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη δημιουργία-κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ύψους 372.000 ευρώ, η χορήγηση 16.600 ευρώ για την προμήθεια κτηνιατρικού εξοπλισμού, καθώς και η χρηματοδότηση με επιπλέον 16.600 ευρώ, με στόχο την προμήθεια εξοπλισμού για τη στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Με τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο Δήμος Ευρώτα αποκτά μια σημαντική δομή, η λειτουργία της οποίας θα διευκολύνει τη φιλοξενία και φροντίδα ενός σημαντικού μέρους αδέσποτων.

Ο Δήμος Ευρώτα εφαρμόζει ήδη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κτηνιατρικής περίθαλψης για τα αδέσποτα ζώα (σκύλους και γάτες) που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων, το οποίο περιλαμβάνει:

 Πλήρη εμβολιασμό

 Αποπαρασίτωση (ενδοπαράσιτα, εξωπαράσιτα)

 Αιματολογικές εξετάσεις

 Στείρωση

 Περίθαλψη και νοσηλεία

 Τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης

 Χορήγηση φαρμακευτικής θεραπείας και

 Κάθε άλλη κτηνιατρική πράξη που απαιτείται να παρασχεθεί σε τραυματισμένο ή άρρωστο ζώο.

Η κτηνιατρική περίθαλψη πραγματοποιείται στο Δημοτικό κτηνιατρείο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε συμβεβλημένα ιδιωτικά κτηνιατρεία σε έκτακτες περιπτώσεις.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Comments are closed.