Τη λειτουργία του ξεκινά το νέο Εργοστάσιο επεξεργασίας, τυποποίησης και εξαγωγής ελιάς και ελαιολάδου της εταιρείας “Sparta Gourmet” στη Σπάρτη, που αποτελεί επένδυση της οικογένειας Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη.
Μετά από πολύμηνες εργασίες στον χώρο του πρώην εργοστασίου «Ηλιοφρούτ», οι ομογενείς επενδυτές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο υπερσύγχρονων υποδομών, ικανών να προσδώσουν στα προϊόντα της λακωνικής ελιάς την αξία που τους αναλογεί, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
H οικογένεια Βαλιώτη και το Διοικητικό Συμβούλιο της «Σπάρτα Γκουρμέ ΑΒΕΓΕΤ» προσκαλούν στην τελετή εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 16.00, στον χώρο του εργοστασίου, στο 9ο χιλιόμετρο της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου.