Close Menu
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • ΣΟΚ στις Κροκεές…..Απεβίωσε ο Βασίλης Κούρτης.
  • Επιτάφιος και Ανάσταση. Κροκεές 2025.
  • 25η Μαρτίου 2025 στις Κροκεές.
  • Θανατηφόρο ατύχημα στο Λέημονα.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΥΣΗΣ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025
  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!
  • Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου του Καρναβάλου Κροκεών.
  • ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2025 ΔΑΦΝΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Δευτέρα, 19 Μαΐου
KROKEES.GR
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
KROKEES.GR
You are at:Home»Τελευταια Νεα»Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Ορόσημο η 21/6 για την β’ δόση

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Ορόσημο η 21/6 για την β’ δόση

0
By admin on 13 Ιουνίου, 2015 Τελευταια Νεα

89dca31f39a9760c6d2316bc053a54af_L

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Ορόσημο η 21/6 για την β’ δόση

Από τον Βασιλη Αγγελλόπουλο

Χρονικό περιθώριο έως τις 21 Ιουνίου, έδωσε ο νέος διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης, σε όσους είναι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων, για να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση και να προλάβουν έτσι, την καταβολή της β’ δόσης των επιδομάτων αυτών, που έχει προγραμματιστεί για το β’ 15νθήμερο του Ιουλίου.

Ερωτηθείς για το ζήτημα των οικογενειακών επιδομάτων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, ο κ. Μπακαλέξης, υπογράμμισε ότι οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης, ταυτόχρονα καλούνται να συμπληρώσουν και το έντυπο Α21. Για να προλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν την επεξεργασία των στοιχείων και να εκταμιεύσουν τα ανάλογα ποσά, πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις το αργότερο έως τις 21 Ιουνίου.

Σε διαφορετική περίπτωση, όσοι υποβάλλουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος, άρα και έντυπο Α21, από τις 22 Ιουνίου και μετά, θα αναγκαστούν να περιμένουν έως τον Σεπτέμβριο για να λάβουν το οικογενειακό επίδομα που δικαιούνται.

Ας σημειωθεί ότι, τα οικογενειακά επιδόματα αφορούν το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα. Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ τον χρόνο και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο.

Τα επιδόματα χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.

www.dikaiologitika.gr

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
admin

Related Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

Καλή και ευλογημένη χρονιά 2024 χρόνια πολλά σε όλους.

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Facebook
Facebook
πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Πρόσφατα άρθρα
  • ΣΟΚ στις Κροκεές…..Απεβίωσε ο Βασίλης Κούρτης.
  • Επιτάφιος και Ανάσταση. Κροκεές 2025.
  • 25η Μαρτίου 2025 στις Κροκεές.
  • Θανατηφόρο ατύχημα στο Λέημονα.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΥΣΗΣ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025
Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Kατηγορίες
© Copyright 2020 krokees.gr - All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.