Close Menu
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Ακύρωση Μουσικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ευρώτα λόγω πένθους
  • Απεβίωσε ο Παναγιώτης Παρθύμος
  • Έφυγε ένας εμβληματικός δοτικός Κροκεάτης.
  • Απεβίωσε ο Γιάννης Μέριανος στην Αμερική.
  • ΣΟΚ στις Κροκεές…..Απεβίωσε ο Βασίλης Κούρτης.
  • Επιτάφιος και Ανάσταση. Κροκεές 2025.
  • 25η Μαρτίου 2025 στις Κροκεές.
  • Θανατηφόρο ατύχημα στο Λέημονα.
Τρίτη, 8 Ιουλίου
KROKEES.GR
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
KROKEES.GR
You are at:Home»Τελευταια Νεα»Τρέξτε να προλάβετε: Θέσεις εργασίας για 8.000 ανέργους!

Τρέξτε να προλάβετε: Θέσεις εργασίας για 8.000 ανέργους!

0
By admin on 9 Μαρτίου, 2015 Τελευταια Νεα

Screenshot_2015-03-09-15-46-55-1

Νέο πακέτο θέσεων για 8.000 ανέργους ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της δράσης Εγγύηση για τη Νεολαία που προβλέπει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση.

 

Σύμφωνα με «Τα Νεα» η δράση απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών διαφόρων εκπαιδευτικών κατηγοριών. Μέρος των θέσεων – θα προσδιοριστεί με την προκήρυξη της δράσης – θα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Για την κατηγορία αυτή προβλέπεται πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών και στη συνέχεια πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση 180 ωρών θα αφορά την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωσή του καταρτιζομένου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης και η δεύτερη φάση 240 ωρών θα αφορά τις δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής.

Παράλληλα, θέσεις θα προβλεφθούν και για απόφοιτους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ωφελούμενοι της κατηγορίας αυτής θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 380 ωρών, η οποία και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει σε δύο φάσεις: αρχικά οι 180 ώρες θα αφορούν την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση του καταρτιζόμενου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης και στη δεύτερη φάση οι 200 ώρες θα αφορούν τις δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
admin

Related Posts

Έφυγε ένας εμβληματικός δοτικός Κροκεάτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Facebook
Facebook
πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Πρόσφατα άρθρα
  • Ακύρωση Μουσικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ευρώτα λόγω πένθους
  • Απεβίωσε ο Παναγιώτης Παρθύμος
  • Έφυγε ένας εμβληματικός δοτικός Κροκεάτης.
  • Απεβίωσε ο Γιάννης Μέριανος στην Αμερική.
  • ΣΟΚ στις Κροκεές…..Απεβίωσε ο Βασίλης Κούρτης.
Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Kατηγορίες
© Copyright 2020 krokees.gr - All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.