Close Menu
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Απεβίωσε ο Γιώργος Σταυράκος.
  • Νέα Διοίκηση στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας με Πρόεδρο τον Αθανάσιο Γρεβενίτη – Όραμα, Επιστημονική Ενότητα και Προοπτική
  • Απεβίωσε ο Νίκος Πετροπουλάκης.
  • Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ 2026 ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ.
  • Ο Επιτάφιος 2026 στις Κροκεές.
  • Απεβίωσε η Γεωργία Πολολού.
  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026
  • Κλειστά αύριο 1/4/2026 όλα τα σχολεία στο Δήμο Ευρώτα λόγο κακών καιρικών συνθηκών.
Τρίτη, 21 Απριλίου
KROKEES.GR
  • Αρχικη
  • Τοπικα Νεα
  • Αθλητικα
  • Ελλαδα
  • Νεα Κροκεων
  • Ομογενεια
  • Υγεια
  • YouTube
  • Επικοινωνία
KROKEES.GR
You are at:Home»Τελευταια Νεα»Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης  σε Συνέδριο του Υπουργείου Υγείας

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης  σε Συνέδριο του Υπουργείου Υγείας

0
By admin on 30 Μαρτίου, 2017 Τελευταια Νεα

Ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Γιάννης Γρυπιώτης, συμμετείχε σε Συνέδριο θέμα «Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα- Η Δημόσια Υγεία στον 21ο αιώνα ».
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη και αφορά τις γενικότερες αλλαγές στην δημόσια υγεία , όπου συντελούνται από τις μετακινήσεις μεταναστευτικών ρευμάτων και τις επιπτώσεις που συμβαίνουν στην Ελληνική Επικράτεια .

Στο Συνέδριο συμμετείχαν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες του χώρου της Υγείας μεταξύ των οποίων , ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόφιλος Ρόζερμπεργκ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννης Μπασκόζος, ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου (με καταγωγή από το Γεράκι) κ. Νικήτας Κανάκης, στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και επιστήμονες πιστοποιημένων Μ.Κ.Ο.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης συμμετείχε σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Μεταρρυθμίσεις της Δημόσιας Υγείας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης » και εισηγητή τον πρώην Υπεάρχη κ. Νικολόπουλο, που πρότεινε την μεταβίβαση του εκτελεστικού έργου και αρμοδιοτήτων στους Δήμους , υπό τον όρο της στελέχωσης των μονάδων Υγείας και της επαρκούς χρηματοδότησης .
Ο Δήμαρχος Ευρώτα, και με την ιδιότητα του ιατρού, μετέφερε τις εμπειρίες και τα προβλήματα που υπάρχουν στις μονάδες υγείας της περιοχής ως προς την αποτελεσματικότητα παροχής της Δημόσιας Υγείας .
Έκανε εκτενή αναφορά τα ζητήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Ευρώτα στην Δημόσια Υγεία , καθώς και τρόπους επίλυσης τους.
Μεταξύ των προτάσεων ο Δήμαρχος Ευρώτα πρότεινε και έγινε αποδεκτό οι νέες δομές Υγείας και οι αρμοδιότητες να συνυπάρχουν κυρίως εντός των Κέντρων Υγείας , ώστε με θεσμική οντότητα, χρηματοδότηση και στελέχωση να προσφέρουν ουσιαστικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας που είναι το απαραίτητο αγαθό στις κρίσιμες συνθήκες που διανύει η Πατρίδα μας.
Τέλος, στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει γενικότερα θέματα του Δήμου με επίκεντρο το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη .

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
admin

Related Posts

Καλά Χριστούγεννα από το krokees.gr 🎄

Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την ανάληψη της προεδρίας του Eurogroup

Νέα αντιδήμαρχος δήμου Ευρώτα η Αντωνία Καλογεράκου σε αντικατάσταση του αποβιώσαντος Αντιδημάρχου Παναγιώτη Πολολού 

Comments are closed.

Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Facebook
Facebook
πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Πρόσφατα άρθρα
  • Απεβίωσε ο Γιώργος Σταυράκος.
  • Νέα Διοίκηση στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας με Πρόεδρο τον Αθανάσιο Γρεβενίτη – Όραμα, Επιστημονική Ενότητα και Προοπτική
  • Απεβίωσε ο Νίκος Πετροπουλάκης.
  • Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ 2026 ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ.
  • Ο Επιτάφιος 2026 στις Κροκεές.
Καιρός
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Kατηγορίες
© Copyright 2020 krokees.gr - All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.